Vihdoin ja viimein meillekin tulee taas pentuja. Edelliset pennut olivat v.2011, eli hyvä tovi tässä onkin mennyt. Sijoituskoiramme Muro, Sinetan Delikatess on astutettu mr. Kilulla, eli Hjohoo's Hjo Bring Love To My Life. Kilu on aivan ihana luonteeltaan, se iloinen ja touhukas cairni, aivan kuten Murokin. Pentuja odotellaan tulevan tuossa juhannuksen tienoilla. Tällä hetkellä Muro on täällä meillä ja ainakin vielä kaikki on mennyt hyvin. Onneksi Muro on ennenkin vieraillut meillä, joten meidän likat otti Muron hyvin vastaan. Tässä kuva Kilusta ja Murosta

kilu.jpg

Kilu

muro.jpg

Muro (kuva ei ole laadullisesti ihan parhaimpia)

Muutenkin tämä vuosi on tuonut muutoksia huusholliimme. Perheemme lukumäärä kasvoi uutena vuonna, mutta tällä kertaa kyse ei ollut koirasta, vaan meille syntyi aivan ihana pieni poika Kaapo. Koirat ovat ottaneet tämän muutoksen todella hienosti. Sissi ja Bertta oppivat ettei kuonoa kannata tunkea liian lähelle...Kaapo nappaa ikävästi partakarvoista kiinni. Tosin Bertta on aivan vakuuttunut siitä että Kaapo osaa jo heittää palloa, koska kerran Kaapo vahingossa potkaisi palloa, jonka Bertta sille toi sitteriin. Tuittu ja Myy, noh Kaapon naama on vaan liian houkutteleva lipaistavaksi, kunnes se koura iskee kiinni karvoihin.

Kaapon kanssa käytettiin Tuittu Porvoossa silmä- ja polvitarkastuksessa. Sekä silmät että polvet todettiin terveiksi. On se aina vaan yhtä jännittävää käyttää koiria noissa tarkastuksissa, yllätyksiä kun voi aina tulla. Tuittu pääsi myös morjestamaan rotutovereitaan Kilua ja Kennyä. Ja kunhan Kaapo tuosta kasvaa, niin se pääsee viettämään laatuaikaa Johannan kanssa kuninkaantien ABC:llä. Johanna lupasi Kaapolle apsi limua, leikkipaikassa telmimistä ja tietenkin herkkuja :D Johanna; nyt tää on ns.mustaa valkoisella!

20150306_212640.jpg

Valitettavasti 8.6.2015 jouduimme lopettamaan Sissin. Päätös oli minulle todella vaikea. Vuodenvaihteesta alkaen Sissillä alkoi tulemaan kaikkea pientä vaivaa; virtsatulehdusta, emätintulehdusta, takakoiven kans ongelmaa ym. Laumassa Sissi esitti pirteää, mutta kun sen kanssa meni yksin lenkille niin huomasimme ettei mummeli oikeen jaksa enää. Lopulta Sissi lopetti syömisen lähes kokonaan, vein sen eläinlääkärille jossa Sissiltä otettiin verikokeet. Tulosten tultua soitin heti tutulle eläinlääkärillemme (jossa Sissi oli aina käynyt) ja kerroin että nyt on tullut aika. Sissillä oli maksa- ja munuaisarvot moninkertaiset ja muutkin arvot yli viitearvojen. Eläinlääkäri epäili että Sissillä on jossain syöpä. Lähdimme Sissin kanssa heti eläinlääkärin luo. Viimeisen matkan Sissi sai mennä täysin vapaana, ilman kaulapantaa ja hihnaa.

sissi1.jpg

Sissi 21.7.2001-8.6.2015

Lopuksi vielä erkkarista. Olisko se ollut joskus 2013, kun sain puhelun ja minua pyydettiin järjestämään cairnien erikoisnäyttely vuodelle 2015. No muutaman puhelun jälkeen suostuin kun sain hyvän porukan avukseni. Täytyy sanoa etten ihan tiennyt mihin taas menin lupautumaan, mutta lopulta saimme homman kasaan. 13.6.2015 oli cairnien erikoisnäyttely Haminan bastionissa. Täytyy sanoa että olin äärimmäisen tyytyväinen päivään. Paikkana bastioni on aivan huikea ja sääkin suosi meitä. Suuri kiitos ketään muuta väheksymättä/unohtamatta Annelle, Tiinalle ja Tarulle. Kuvia laitan joskus myöhemmin kunhan saan niitä. Itse en kerennyt juurikaan kuvaamaan mitään.