Kylllä on pidellyt kylmiä kelejä. Tänään kävin Sissin ja Netan kanssa ulkoilemassa huolimatta -20 asteen pakkasesta. Oli pakko pitää tassukat koko ajan liikkeessä, ettei kylmä kangistanut. Kerran umpihankea kokeiltuaan koirulit tajusivat, ettei sinne ole vielä menemistä.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

sunnuntai, 17. tammikuu 2010

Ja vuosi on vaihtunut

Vihdoinkin sain nyt aikaiseksi päivittää blogia. Päivät ovat vain jotenkin hurahtaneet...välillä ne on ollu hyviä ja välillä taas...no...mutta kuitenkin. Bertan ja Myyn vuodenvaihde meni rauhallisesti kotosalla. Myy ei juurikaan reagoinut raketti meteliin koska Berttakin oli ihan rauhallinen. Tosin ennen uutta vuotta Myy järjesti meillä oman pikku tulituksen räjäyttämällä digiboksin. Ihan sitte pissas sen päälle....jotta jep jep! Nyt jo koko tapahtuma naurattaa mutta silloin meinas kyllä sydän pompata kurkkuun kun olohuoneessa poksahti. Taas sai aivonystyrät töitä ku väkertelin TV-tason taakse Myy esteitä.

Tällä viikolla Myy sai viimeisen rokotuksen ja se meni oikein mallikkaasti! Painoa koitetaan kovasti saada lisää....energiankulutus on Myyllä aivan valtaisa kun päivät menevät Bertan kanssa tohottaessa :D Kovat pakkaset hieman rajoitti lenkkeilyjä, mutta nyt kun ilmat ovat taas lauhtuneet niin lenkit ovat pidentyneet ja mettikselläkin ollaan käyty ihailemassa mahtavia maisemia. Tai no, ei noi Bertta ja Myy taida niistä niinkään välittää, mutta minusta ne ovat aivan mahtavia!

Myy on todellinen kaikkien kaveri ja innokkaasti se aina menee morjestamaan muita koiria ja ihmiset saavat kovasti pusuja. On ollut todella ihanaa nähdä ja kuulla muiden Jurvasten kuulumisia. Sera kävi meitä moikkaamassa ennen joulua ja vuoden alussa käytiin Bertan kanssa kyläilemässä Ramilla. Kovasti Ramikin oli kasvanut ja luonnettakin löytyi...välillä Bertta vähän laitteli Ramia ojennukseen, mutta ihana nassukka Ramikin on! Seralla menee niin mahtavasti Lunan (Bertan sisko) kanssa että se on jo unohtanut Bertan. Sera hieman pelkäsi Berttaa, mutta osasyy taisi olla se kun Bertta rupesi puolustamaan Myytä siskosten leikkiessä.

Tänään käytiin Bertan ja Myyn kanssa Imatralta tullessa Zaraa katsomassa. Ja voi että sitä riehumisen iloa! Bertta teki tuttavuutta Kirpun kanssa ja Myy ja Zara juoksentelivat pitkin taloa. Kotiin päästyämme sekä Bertta että Myy ovat olleet erittäin rauhallisia....mahtaa uni maittaa ens yönä :D

Meillä alkaa täällä pian muutto puuhat, ostettiin talo Voikkaalta jossa Bertalla ja Myyllä on tilaa telmiä sekä sisällä että ulkona!

Kovasti terveisiä kaikille Jurvasille ja perheille! Olemme todella iloisia että kaikki Jurvaset ovat saaneet ihanat kodit!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa