perjantai, 27. maaliskuu 2009

Ei otsikkoa

Kipaistiin Tampereen näyttelyssä. Mukana oli Sissin jälkeläisistä Asters eli Luna. Luna kisasi junnunartuissa, joissa oli yhdeksän muutakin junnua. Lunan tulos hienosti ERI ja JUK 3. Tästä on kiva jatkaa.

Maaliskuun 23. päivänä Orimattilassa oli cairneille järjestetty luonnetesti. Kävi säkä, kun Netta pääsi osallistumaan peruutuspaikalle. Oli mielenkiintoista seurata tätäkin lajia, kun olin ihan noviisi, eli ei mitään ennakko-odotuksia. Olen mieltänyt luonnetestin vähän vaativimmille roduille, kun cairnit.

Netta läpäisi testin mielestäni ihan hienosti, pistemäärällä 97.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

sunnuntai, 22. maaliskuu 2009

Kesää odotellessa

Bertan kanssa ollaan aloitettu kisakauteen valmistautuminen. Kehissä pyöriskelyssä on ollu pienoista taukoa Bertan karvojen vähyyden takia, mutta nyt olisi tarkoitus kesällä palata kehiiin mukaan. Näyttelyharjoituksissakin ollaan käyty aina kun vaan on vapaata ollut. Eilen käytiin Kotkan pasaatissa Match showssa hakemassa kisatuntumaa:) Isäntäkin pääsi mukaan ensimmäisen kerran seuraamaan Bertan kehäkäyttäytymistä. Aluksi Bertta olisi kovasti halunnut leikkiä toisten koirien kanssa, mutta kun kehään päästiin niin Bertta ei muista paljon välittänyt. Bertta sai punaisen nauhan ja pääsi siis jatkoon, mutta jatkokehässä ei sitten enään pärjätty muille vastustajille. Mutta näyttää Bertalla taito olevan ihan hallussa. Tosin pöydällä ei aina malttaisi olla nätisti kun tuomari tulee luokse....häntä alkaa heilua niin että hyvä kun ei irtoa...täytyy siis jatkaa harjoittelua:)

Tänään käytiin Jarmon kanssa seuraamassa cairnterrierikerhon järjestämää luonnetestiä Orimattilassa. Bertta sai nyt jäädä kotiin kun ihan ymmärrettävistä syistä siellä ei saanut olla koirayleisöä. Oli ihan mieleskiintoista seurata miten koiria testataan kun en ole koskaan aikaisemmin nähnyt luonnetestejä. Äitini koira Pikerinan Netta osallistui myös testiin...Sissin ja Netan blogiin varmaan ilmestyy kuvia tapahtumasta. Bertta ei vielä voi luonnetestiin osallistua kun ikä ei riitä (pitäisi olla vähintään 2v.)....mutta katsotaan sitten joskus.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

Kommentit

Ladataan...