lauantai, 31. tammikuu 2009

Tammikuu

Tammikuun viimeisenä päivänä minä ja ystäväni Anne saimme vierailla Helsingissä järjestettyssä veteran of veterans kutsukilpailussa. Silfverin Tessan vetskut Brita ja Berit olivat esiintyjinä upeassa gaalassa ja näiden ihanien koirien ansiosta mekin vanhat mammat pääsimme seuraamaan kilpailua. Kiva ilta hyvässä seurassa.

Tammikuun merkittävä tapahtuma oli Lahdessa järjestetty terveyspäivä, johon osallistuivat Sissin jälkeläisistä Asters, Anemone ja Arving. Hyvin kävi, koska kaikki saivat terveen paperit silmien ja polvien osalta. Reippaat juniorit osallistuivat myös verikokeeseen dna-tutkimusta varten.

Asters osallistui Juvalla järjestettyyn ryhmänäyttelyyn ja upeasti tyttö sijoittui kisassa ollen paras narttu kisan kolmas. Hyvä Luna.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

keskiviikko, 28. tammikuu 2009

Ei ole aina helppoa koirallakaan

Bertta on ollut viimeaikoina kuin lattialla makaava räsynukke. Mikään ei kiinnosta,ruoka on PAHAA ja kokoajan vain väsyttää....edes posteljoonille ei jaksa antaa kommettia jatkuvien laskujen pudottamisesta!!! Ulkona Bertta sentäs piristyy ja touhuaa tuttuun tapaan. Nyt me ollaakin käyty melkein päivittäin metsässä lenkillä jotta Bertta edes vähän piristyisi kun saa peuhata lumessa. Tulipa tossa yks ilta yksi sulhasehdokas esittelemään itsensä Bertalle....rukkaset tuli! Kaveri oli karannut ovenrakosesta ja lähteny Bertan hajujen perään....tai ehkä se oli se Bertan villapuku joka siihen niin vetosi :D Onneksi tiedettiin suurinpiirtein missä tämä sulhanen asui joten eipä sitten auttanut muu kuin lähteä viemään sitä kotiinsa. Pääsi siinä samalla virkistämään ruotsinkielen taitoja kun piti välillä hieman hillitä tätä innokasta ruotsia "puhuvaa" sulhasta. Koti onneksi löytyi ja me pääsimme jatkamaan ulkoilua.   

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

perjantai, 23. tammikuu 2009

IHANAA LUNTA!

Lähdettiin Bertan kanssa heti aamulla metsään kun oli tullut paljon lunta ja aurinkokin pilkisteli taivaalla. Bertta oli tietenkin ihan innoissaan! Aikamoista kahlaamista se umpihangessa meno oli mutta se ei menoa haitannut. Bertan mielestä lumen syöminen/jahtaaminen on tosi kivaa, varsinkin jos joku vain viitsii pöllytellä sitä.

Talven uutta muotia...lumella kuorrutettu villapuku ja lumipallosäärystimet!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

sunnuntai, 18. tammikuu 2009

Tutkimuksia

Käytin Bertan Lahdessa silmä- ja polvitarkistuksessa. Kaikki meni hyvin...silmissä ja polvissa ei ollut mitään vikaa...JEE! Samalla Bertta antoi DNA-näytteen Hannes Lohen tutkimusta varten. Matkassa mukana oli myös Peppi ja Vilma + omistaja Tuija....kiitoksia Tuijalle kyydistä! Bertta pääsi myös tervehtimään sisaruksiaan Lunaa ja Arvia. Olisihan se ollut kiva riehua muiden koirien kanssa, mutta juoksujen takia Bertta joutui olemaan hieman sivummalla....ettei jätetty hajuja muiden koirien kiusaksi :)

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

torstai, 15. tammikuu 2009

Reenailua

Käytiin tänää Bertan kanssa näyttelyharjoituksissa joulutauon jälkeen. Bertta oli aivan haltioissaan harjoituksissa olleesta ranskanbulldogista, sen kanssa olis ollu kauheen kiva riehua....emäntä ei vaan päästänyt. Kotona sitten huomattiin että Bertalla on alkanut juoksut...että harjoitukset jää nyt sitten taas tauolle.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

Kommentit

Ladataan...