lauantai, 10. lokakuu 2009

Netan poika Rafu (ent.Pera) Sinetan Brontolone (4 kk)

Netan pennut ovat jo vähän yli neljä kuukautta vanhoja, joten ovat käyneet siistiytymässä pentukarvoistaan. Rafu pääsi helpolla, koska sillä ei ollu pentuhötöä juuri nimeksikään, vaan tulossa hieno karkea turkki. Poika on kasvanut huimaa vauhtia. Päihdittää koossa huimasti muut sisaruksensa, mutta kukin aikanaan. Syntymästään astihan Rafu oli iso ja komea poika.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

perjantai, 9. lokakuu 2009

Hei meillä on silmät auki!

Jurvaset avasivat silmänsä 6.10.09. Kävelyharjoitukset ovat alkaneet...aina silloin kun hereillä ollaan. Pennut vielä nukkuvat suurimman osan ajastaan. Hereillä ollessaan jotkut ovat jo innostuneet leikkimäänkin, nyt kun näkee missä kaveri on :D Muutamat  jo osaavat käydä paperilla tarpeilla.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

sunnuntai, 4. lokakuu 2009

Jurvaset ovat muuttaneet

Päivittäisten luvattomien rajanylitysten takia Jurvaset ovat muuttaneet pentulaatikosta aitaukseen. Pennut ovat sen verran aktiivisia ettei korotusten korotuksetkaan pidätelleet heitä. Alexandra jo kovasti opettelee kävelemään, vaikka silmät ovat vielä visusti kiinni. Meno on vielä aika horjuvaa mutta siitä se lähtee!

Eilen olin Äitin ja Annen kanssa Pieksämäellä Satu Stenroosin pitämällä cairnin rakenne luennolla. Taas tuli opittua paljon tärkeää tietoa rodusta! Suuri kiitos Annelle kyydityspalvelusta!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

perjantai, 2. lokakuu 2009

Hei!

Bertan maitobaarin "ovet" käyvät tiuhaan ja Jurvasten painokäyrät senkun nousevat. Vauhtia pennuilla riittää silloin kun ovat hereillä...välillä tullaan vauhdilla yli pentulaatikon,laitakorotuksista huolimatta. Camilla herättää meidät lähes joka aamuyö kovalla ininällä, mutta rauhottuu jos Bertta menee pesään tai otan Camillan hetkeksi syliin. Saa nähdä minkälainen sylikoira siitä oikeen tulee :D

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

Kommentit

Ladataan...