Erkkarin saalis; helppo, Sinetan Afhopper, Arving, Anemone EH. Inka hoiti homman hienosti. Kiitos suuri omistajille Inkalle, Eijalle ja Merville ja apukäsille Annelle ja Katille. Itse vaan hermoilin kotona mitaten Netan lämpöjä. Huusholli tuli siivottua hermoilun ohessa.

Tuurissa Sinetan Anemone=Bertta avasi ERI-tilinsä JES.  Sinetan Afhopper=Hukka sai ERIN ja sijoittui vielä loppukisassa ollen PU-4. Hyvä likat Inka ja Mervi ja ihanat koirulit.

Nyt vaan odotellaan koiravauvoja, pikapuoleen.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

tiistai, 9. kesäkuu 2009

Cairnien erikoisnäyttely Ikaalinen & Tuurin miljoona koira 2009

5.6.2009 Starttasimme auton kohti Ikaalisten kylpylää. Lainattiin Äipältä ja Isukilta autoa kun eihän meidän pikku Yarikseen olisi kaikki tavarat + elävät mahtuneet. Äitini ei valitettavasti päässyt tällä kertaa matkaan mukaan kun äitini koira Netta oli aivan viimeisillään raskaana. Matkalla kävimme myös kyläilemässä...kiitoksia Päiville & Timolle "ruokatauosta"! Perjantai ilta menikin näyttelyteltan pystyttämisessä ja tavaroiden purkamisessa. Bertta lähinnä ihmetteli moista meininkiä ja oli kovin innoissaa suuresta cairni määrästä.

Lauantaina aamumurkinat nautittuamme suuntasimme Bertan kanssa näyttelyalueelle. Isäntä suuntasi kohti kylpylän altaita....liekö hieman kylmä ilma ollut syynä :) Täytyy kyllä myöntää että kerrospukeutuminen oli aika IN. Samaan telttaan Bertta sai naapureiksi veljensä Arvin ja Hukan sekä Hukan kamun Hipun. Oli kyllä kiva nähdä Bertan velloksia pitkästä aikaa! Kaikki sisarukset saivat EH:t ja lähes samanlaiset arvostelut....samasta puusta veistettyjä kun ovat :) Jarmokin saapui kehänlaitaan kun oli Bertan vuoro esiintyä, joten saimme muistoksi muutamia valokuvia. Bertan esiintymisen jälkeen purettii kamat ja pakattiin autoon sillä aamulla odotti matka kohti Tuuria. Kerkesin minäkin sentäs vähän aikaa nauttia kylpylän loiskeista ja hengähtää hieman. Suuri kiitos Annelle kun autoit koirien laittamisessa ja Hukan esittämisessä!!!

Aamulla olikin sitten aikainen herästys.....Bertta katseli sängystä epäuskoisen näköisenä jotta meinaako noi ihan oikeasti että nyt herätään! Ei muuta ku kamat autoon ja nokka kohti Tuuria. Bertan veli Hukka seuralaisineen tulivat myös Tuuriin. Hukka pärjäsi kerrassaan mainiosti saaden ERI:n ja oli vielä Paras uros 4.....HYVÄ HUKKA JA MERVI! Bertta sai myös ensimmäisen ERInsä ja oli nuorten luokan 3. Paras narttu kehässä emme sijoittuneet, mutta se ei riemuamme vähentänyt lainkaan!

Kerettiin vielä käydä Tuurin kyläkaupassakin pyörähtämässä!

Oli kyllä ihanan mahtava viikonloppu ja kivaa oli!

1244574107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e