sunnuntai, 18. lokakuu 2009

Sadetta ja pentuja

Luna kävi trimmissä; hyvä tuli, ainakin mun ja Tiinan mielestä ja sehän onkin tärkeintä. Koko päivän satoi räntää, joten oli hyvä syy viettää tupapäivää.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

sunnuntai, 25. lokakuu 2009

Pieniä huolia

Jurvaset jatkavat kasvuaan ja pentuaitauksessa ei maltettaisi olla muuten kuin nukkumassa. Pentuaitauksen ulkopuolinen maailma on on niin mielenkiintoinen...varsinkin eteisessä olevat kengät...niitä on vaan niin kiva järsiä, vaikka kiellettyä se onkin. Camilla kärsi alkuviikosta ummetuksesta, mutta onneksi se meni ohi yhdessä illassa parafiinin ja toilaksin avulla.

Bertan kanssa käytiin tänään eläinlääkärissä, kun Bertta rupesi eilen illalla tiputtelemaan. Bertta ultrattiin, mutta mitään märkäkohtuun viittaavaa ei löytynyt...onneksi! Minulla jo kauhukuvat vilisivät silmissä, kuinka hoitaa 6pentua ja leikkauksesta toipuvaa emoa...IIIK! No nyt vain seuraillaan Bertan vointia, toivottavasti kyse on vain jälkeisvuodosta.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

maanantai, 12. lokakuu 2009

Ei otsikkoa

Jurvaset saivat tänään matolääkkeet ja ilmeet olivat sen mukaiset. Ei tainu olla kovinkaan maittavaa, puistatti ja aivastutti sen verran kovasti. Pennut saivat myös maistaa raakaa jauhelihaa....se oli sitten todella hyvää! Aluksi vähän ihmetytti mitä tämä on, mutta sitten maiskuteltiin innoissaan :D

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

Kommentit

Ladataan...