keskiviikko, 8. huhtikuu 2009

Huhtikuu

tiistai, 28. huhtikuu 2009

Bertan nimi uudistuu

Suoritimme äitini kanssa 12.10.2008 kennelliiton kasvattaja peruskurssin. Äitini on nyt saanut vahvistuksen kennelliitolta kennelnimestään joka on Sinetan, joten Bertan uusi virallinen nimi on Sinetan Anemone. Onnea äipälle!!!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

maanantai, 13. huhtikuu 2009

LAPPEENRANTA KV 13.4.09

Nyt on Bertan kanssa aloitettu kisakausi talven karvojen kasvatuskauden jälkeen. Suuntana oli Lappeenranta ja tuomarina Tino Pehar. Bertta esiintyi varsin malliikkaasti ja pöydälläkin se malttoi olla nätisti. Hieman piti pöydällä haukkua kun ikkunan takana meni joku iso nelitassu....kai Berttaa harmitti kun se ei noteerannu häntä lainkaan :) Tuloksena oli EH ja nuortenluokan 4 sija, eli meni todella hyvin varsinkin kun kisailussa on ollut pitkä tauko. Tosin jos Bertalta kysytään niin mahtavinta taisi olla eräs nainen joka heltyi Bertan katseelle ja antoi lihapiirakkaa...NAM! Eihän Bertta voinut vastustaa lihapiirakan tuoksua, varsinkin kun naisen oma koira herkutteli Bertan vieressä lihapiirakanpalalla....ei muuta kuin säälittävä "mä en oo syöny tänään mitään" ilme kehiin ja heti toimi!

Kotiin päästyämme lähdettiin Bertan kanssa mettikselle, olihan Bertta sen ansainnut! Bertta oli aivan riemuissaan, se otti kovia spurtteja polulla ja välillä loikki inoissaan kanervikossa. Välillä se jähmetty tuijottamaan metsään korvat höröllään....mitä lie hattivatteja siellä oli:) Lumen alta oli kepitkin tulleet esiin ja niitä sitten heteltiin pitkin metsää. Ainoa ongelma oli poluille sulaneet vesilammikot...eihän "hieno neiti" voi tassujaan kastella, joten Bertta esitteli minulle pitkiä loikkiaan.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

Keskiviikko, 8.huhtikuu 2009

Hurraa, kennelnimi SINETAN sai vahvistuksen. Kiva, että saan rekattua nuo Sissin edelliset koirulit kennelnimelle. Onhan se vaan tyylikkäämpää olla esim. Sinetan Anemone, kuin pelkkä Anemone.

Netta on muuttanut kenkätelineen taakse, kuten aina juoksujen aikana. Siellä se koisii tyytyväisenä, vaikka ei aavista, että ensi viikolla sen pitää vierailla Jyväskylässä Romeon luona. Jännityksellä odotellaan, mitä tahtuu, kun neiti on ensikertalainen näissä sulhashommissa. Parhaassa tapauksessa kesäkuussa pentulaatikossa olisi vipinää.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

Kommentit

Ladataan...