Pentulaatikko haettiin säilöstä, huh lähenee...... Netta kävi jo testaamassa, jotta miltä tuntuu koisia tuollaisessa lodjussa. Sissiä ei laatikko kiinnostanut yhtään, mietti varmaan, että onneksi se ei ole häntä varten.

thumb_1243427783.png muistin virkistystä välillä

Helsinki KV: Bertta paransi sijoitustaan edellisestä näytelmästä ja tällä kertaa EH:n ja NUK-3. Täältä tullaan vielä!!

Haminan näyttely: Sinetan Asters ERI, PN-3, Sinetan Anemone H. Tuomari piti Lunasta, vaikka turkki oli aivan ylikypsä; rumat ne vaatteilla koreilee.

Bertta ei tällä kertaa pärjännyt, mutta kyllä se aurinkoCool paistaa vielä  Bertallekin.

 Hyviä uutisia: Pikerinan Netta on käynyt ultrassa ja todettu kantavaksi. Pentujen isänä on Janettan Romeo. Nyt vaan jänskätään kesäkuun alkupuolelle asti.

thumb_1243096029.pngthumb_1243095610.pngthumb_1243095220.png

Kevät on sujunut kivasti ainakin Sissin ja Netan mielestä, sillä pururata on kuivunut ja flexit on otettu naftaliinista, joten omakin kunto kohenee ja koirat tykkää juosta ees sun taas.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

torstai, 21. toukokuu 2009

Kuulumisia

Arki on koittanut ja Bertta on taas ollut levollisin mielin kun koko perhe on koossa. Olin viikon työmatkalla Rodoksella jota Bertta ei oikein tahtonut ymmärtää. Aamuisin Bertta olisi kuulemma halunut mennä työpaikalleni hakemaan minua kotiin....kait se ajatteli että nyt on työvuoro kestänyt riittävän kauan jotta olisi aika jo tulla kotiin. Onneksi Bertta on tottunut olemaan tuon isännänkin kanssa ja isäntä Bertan joten minun ei tarvinut huolehtia. Jälleennäkemisen riemu oli valtaisa (siis Bertalla :D ) ja hetkenpäästä se oli kuin en olisi koskaan poissa ollutkaan.

Tänään kävimme Bertan kanssa Kouvolassa Match showssa kun ilmakin oli ihan hyvä ja minulla vapaapäivä. Bertta oli aivan innoissaan niistä kaikenkarvaisista kavereista joita siellä oli ja Bertta innostuikin peuhaamaan niin että hiekka vaan pöllysi. Välillä tuli Bertaltakin muutama kovasana kun jotkut rupesivat pullikoimaan. Bertta esiintyi erittäin hyvin pitkistä odotteluista huolimatta ja voitti pienten koirien sarjan ja sitten Bertta oli vielä BIS4 eli Best in Show 4.....MAHTAVAA BERTTA!! Nyt on palkintokaappiin saatu 2 uutta isoa pokaalia ja minä sain heijasteliivin syksyn pimeisiin iltoihin :D Sen verran rankka päivä oli että kotiin päästyämme Bertta söi ja kopsahti eteisen matolle nukkumaan ja siinä se vieläkin nukkuu tyytyväisenä.

Kiitoksia Jennille ja Vertille seurana olemisesta.....kyllä se Verttikin vielä homman hokasee!

1242924162_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa