Kesänäyttelyt ovat alkaneet ihan kivasti. Bertta (Sinetan Anemone avasi tilinsä Järvenpäässä PN-4, varasertillä ja äitinsä Sissi (Heathermoor Miriamele) PN-1, VPS+ Veteraanien ROP. Kyllä on kivaa katsoa, miten vanhakin koira on pirteä ja iloinen näyttelyreissuilla!!!!

Bertan ja Svenin pennut ovat käyneet trimmissä; kivan näköisiä ja mukavaluonteisia cairneja. Elli karamelli käväisi näyttelyssä Haminassa, ja hienosti meni ROP-pentu.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

tiistai, 29. kesäkuu 2010

Kuulumisia Hirvelästä

No niin on jo kesä pitkällä ja päivitykset pahasti myöhässä. Tosin selitykseksi täytyy sanoa että täällä ollaan oltu pihan orjina ettei vapaa-aikaa liialti ole ollut. Nyt on piha saatu tasaiseksi myllerrysten jälkee ja pihaa saatu laitettua istutuksiakin. Vielä olisi talon maalaus edessä ja sitten riittääkin tältä kesältä....kait....ehkä... Bertta ja Myy ovat välillä katselleet pihalla heilumistamme ihmeissään. Ilmeisesti ottivat mallia meidän kaivuu hommista ja ovat osallistuneet itsekin kaivuu puuhiin. Tosin kuopat ovat hieman ei toivotuissa paikoissa, mutta kova on ollut yritys.

Kaiken touhotuksen keskellä ollaan keretty Bertan kanssa käydä muutamissa kisoissakin. Menestys on ollut hieman vaihtelevaa ja paras sijoitus Bertalla on Järvenpään näyttelyistä: ERI 1, PN4 + varaserti.  Samaisessa näyttelyssä Sissi "the mummo" näytti että vielä ne vanhatkin osaavat ja oli ROP veteraani ja VSP...hyvä Sissi! Bertan arvostelut löytyy tuttuun tapaan tuolta Arvostelut osiosta. Myy on viettänyt kesälomaa näyttelyistä, mutta kyllä Myykin jossain vaiheessa astuu taas kehiin. Myyn sisko Elli (Sinetan Catin) on myös pärjännyt todella hienosti näyttelyissä ollen mm. Haminassa ROP pentu....onnea Elli!!! Ja kiitos Sirpalle että on Elliä kisoihin tuonut!

Bertan kanssa on aloitettu uusi harrastus:uiminen. Bertta ei ole vielä varma onko se kivaa vai ei. Ostin Bertalle pelastusliivit ja olemme käyneet tuolla Sompasella pulikoimassa. Välillä teen Bertalle kunnon uintiharjoituksia kiinnittämällä flexin liiveihin jotta Bertta joutuu polskimaan paikoillaan...Bertta tulee kyllä mielellään laiturille ja kuikkii veteen, mutta ei vielä uskalla hypätä. Saa nähdä tuleeko Bertasta vielä joskus samanlainen vesipeto kuin Netasta.

Myy on löytänyt itselleen uuden ihanan kaverin: Onnin. Olemme käyneet leikkimässä säännöllisen epäsäännöllisesti Carlon ja Onnin luona. Myy on aika vauhdikas tapaus ja alussa Onni luikki uikuttaen Myytä karkuun, mutta nyt kaverukset touhottavat innoissaan keskenään. Berttakin on välillä ollut meidän mukana, mutta Bertta taitaa pitää jo itseään niin isona ettei mukuloitten peuhaamisista paljon välitä. Tosin kotona Bertta ja Myy välillä vetävät sellaista rallia ettei matot tahdo pysyä lattialla ja Simo-Siili lelustakin on vain riekaleet jäljellä.

P.S Myy ja Bertta on todistanut että satu sammakosta ja prinsessasta on huijausta. Molemmat ovat lipaisseet sammakkoa eikä ne sammakot ole muuttuneet prinsseiksi...

 

TERVEISIÄ KAIKILLE SINETAN KARVAKUONOILLE JA OMISTAJILLE JA IHANAA KESÄÄ!!!

 

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa