keskiviikko, 19. elokuu 2009

Kuulumisia

Sinetan Anemone eli Bertta on käynyt Kormussa tapaamassa Sveniä (Hjohoo's Hjo Wanna Believe In Life) ja nyt odotellaan josko pentulaatikkoon tulisi taas sutinaa syyskuun lopussa.

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

keskiviikko, 19. elokuu 2009

Herttaisen Berttaisen kuulumisia

No niin nyt on saatu tietokone joka toimii...kiitos Jarin! Kesä on meillä hurahtanut vauhdilla. Metsässä ollaan telmitty ahkerasti ja mustikoita keräilty. Berttakin on omalta osaltaan osallistunut urakkaan popsimalla ahkerasti mustikoita :) Välillä ollaan käyty hieman pulikoimassa....hätä meinaa tulla jos emäntä tai isäntä lähtee liian kauas.

Kisoissa ei nyt olla Bertan kanssa käyty, sillä Bertta kävi Kormussa Svenin (Hjohoo's Hjo Wanna Believe In Life) luona kyläilemässä ja nyt sitten odotellaan josko syyskuussa tulisi pentuja.

Tänään Bertan kanssa korjattiin talteen yksi yksin katuja kuljeskeleva uroskoira. Kaveri tuli tekemään tuttavuutta Bertan kanssa ilman kaulapantaa ja omistajaa. Kyseltiin lähialueen asukkailta josko joku tunnistaisi hänet, mutta kotia ei löytynyt. Onneksi eläinsuojeluyhdistykseltä tultiin hakemaan koira talteen.....eiköhän sille koti löydy :D

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

Kommentit

Ladataan...