sunnuntai, 15. helmikuu 2009

Helmikuu

torstai, 26. helmikuu 2009

Bertta sai riehumisluvat takaisin

Käytiin tänään Bertan kanssa eläinlääkärissä tarkistuksessa polven takia. Polvi on parantunut erittäin hyvin ja nyt saadaan aloittaa normaalit lenkkeilyt. Bertta ei ole saanut viimeiseen kahteen viikkoon riehua eikä juurikaan ulkoilla....tarpeet ja sitten sisälle ja sekös on Berttaa harmittanut! Mutta Berttahan on sen verran fiksu että välillä se panttasi ihan tahallaan että saisi olla ulkona kauemmin. Täytyy kyllä tunnustaa että on Bertta hieman riehunutkin...ei sitä kokoajan voinut olla vahtimassa ettei hyppisi ym. ja rauhallisia palloleikkejä ollaan leikitty, tosin Bertta ei aina edes vaivautunut hakemaan palloa jos sen vieritti liian hiljaa...ei siinä ollut mitään metsästämisen makua koko jutussa!

Eläinlääkärissä Bertta sai tutustua erääseen pupuseen jonka pitkiä korvia oli hauska nuuskia.....mutta pirskatti kun se loikkas ni Bertta oli kyllä aivan silmät ymmyrkäisenä. Sen kanssa olisi ollut hirveen mukavaa riehua....pupunen ei vain oikein innostunut moisesta Nauru

Tähystystuoli on nyt laitettu takasin ja siellä Bertta nytkin oleilee kun ei ole saanut harjoittaa tota kerrostalokyttäystä viimeaikoina lainkaan. Tänään sitten aloitetaan pidentämään noita lenkkejä...mettikselle ei nyt vielä ihan heti lähdetä, mutta kunhan kuntoa ollaan saatu lisää niin sieltä meidät taas löytää!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

Kuva: Pertti Virtanen

 Netan kuulumisia: turkki on stripattu ensimmäistä kertaa ihan puliksi, joten näyttelykehät unohdettu. Vielä täytyy paljastaa, että jalostustoimikunta on saanut postia. Aivan, ollaan katseltu hyviä sulhasehdokkaita. Ajankohta olisi tuossa maaliskuun puolessavälissä. Joten kesä menee pentuja hoivatessa, jos vaan nappaa. Hau, miten jännää!!

Netalla ja Sissillä oli huippupäivä, kun pääsivät taas viikonlopun kunniaksi juoksemaan vapaana metsässä. Voi sitä riemua, kun sai kaivaa lumikuoppia ja juosta satasella. Sissille kävi vähän köpsästi, kun katkoi oksia hyvän kuopan edestä. Emäntä luuli, että Sissi löysi hiiren tai myyrän, kun suusta alkoi tulla verta. Joo emäntä karjui, että EI OTA. Totuus paljastui aika nopeasti, kun emäntä avasi Sissin suun JA EI MYYRÄÄ, vaan tikku poikittain kitalaessa. HYVÄ emäntä tikku pois ja Sipa pääsi uudelle kaivuulle.. Arvatkaa, onko kahden tunnin metsälenkin jälkeen väsyjä koiria!?

 

Kirjoittanut: Anja Linnasmaa

 

 

torstai, 12. helmikuu 2009

Bertta sairastaa

Bertta sitten loukkasi polvensa eilen mettiksellä. Berttamaiseen tyyliin Bertta oli aivan riemuissaan kun sai juoksennella kunnes...Bertta teki lukkojarrutuksen. Sen jälkeen Bertta alkoi nilkuttamaan. Vein sitten Bertan tänään eläinlääkärille kun nilkuttaminen jatkui. Aluksi eläinlääkäri epäili että polven ristisiteet ovat menneet ja leikkauspöytä kutsuu. Minulla nousi tuskan hikikarpalot otsalle.....EI OO TOTTA, meillä ei voi olla näin huonoa tuuria! Sitten oottelin sydän kurkussa röntgenkuvien tuloksia. Onneksi eläinlääkäri joutui perumaan sanansa...polvi oli vain venähtäny...huh huh! Nyt sitten otetaan Bertan kanssa rauhallisesti ja annetaan polven parantua.

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

 

 

sunnuntai, 1. helmikuu 2009

Vierailijoita

Sissi ja Netta tuli yhdeksi yöksi meille hoitoon. Bertta oli tietenkin innoissaan kun pääsi riehumaan Netan kanssa ja putsaamaan Sissin silmiä. Välillä Sissi koitti hillitä Bertan ja Netan riehumista menemällä niiden väliin. Yöllä heräilin vähän väliä kun milloin Sissi yritti kammeta samalle tyynylle ja milloin Netta tepasteli jalkojen päällä. Bertta nukkui enimmäkseen sängyn alla. Netta on ollu hieman ressukkana kun se ei ole tottunut olemaan erossa äitistäni. Nyt pitääkin jo mennä....Netta oksensi matolle...GREAT!

Kirjoittanut: Inka Linnasmaa

Kommentit

Ladataan...